Despre noi - Omnia Residence

Despre noi

Ansamblul residential Omnia Residence este situat in localitatea Apahida pe drumul national spre Reghin (DN 16), la 700 de metri fata de supermarketul Penny.

Avand o panorama deosebita spre orasul Cluj – Napoca si spre Valea Somesului, ansamblul cu o suprafata de 50.000 mp dispune de 26 case cu teren, in system insiruite, 170 apartamente de 1, 2 si 3 camere, cu garaje la demisol, spatii verzi si locuri de parcare.

Grija pentru detalii incepe la Omnia Residence inca din faza de proiectare, cand totate cotele, amplasarile utilitatilor si functionalitatea au fost atent verificate si evaluate de specialistii in domeniul constructiilor.

Pentru un parteneriat pe termen lung, materialele alese pentru constructia imobilelor sunt de cea mai buna calitate, garantand astfel sigurante de care d-voastra aveti nevoia.

Omnia Residence vine astfel in intampinarea nevoii de a detine o locuinta moderna, unde spatial deschis, aerisit si luminous sa va ofere confortul dorit. Omnia Residence este un complex imobiliar format din apartamente, case si vile creat special pentru confortul tau.

Ferit de zgomotul orasului ansamblul rezidential este situat in zona Apahida.

Complexul de apartamente, case si vile este dotat cu facilitatile unei zone rezidentiale moderne, dar si cu propriul sau parc verde.

Omnia Residence este o oaza de liniste si de confort pentru toti locuitorii sai. Nimic nu poate fi mai reconfortant la sfarsitul unei zile de munca decat privelistea minunata a unui apus de soare peste oras, avand Clujul chiar la fereastra ta.

Datorita calitatii executiei, a dotarilor specifice si a pretului propus Omnia Residence este alegerea perfecta pentru un camin linistit, amplasat in prima zona rezidentiala din Apahida Cluj.

Contacteaza-ne Suna Acum

suprafata de 50.000 mp

170 apartamente de 1,2 si 3 camere

26 case cu teren

garaje la demisol

spatii verzi

locuri de parcare